31 oktober 2022

Woonzorg groep Samen x Living Lab Uitnodiging dorpsbijeenkomst

Uitnodiging dorpsbijeenkomst – denkt u mee?

Geachte heer, mevrouw,

‘Als we aan zorg denken dan denken we vaak aan ziekenhuizen, verpleeghuizen, thuiszorg, maar de zorg is meer dan dat. Het is de vader die zijn dochter wiegt, de grootouder die op de kleinkinderen past, de buurman die de boodschappen doet, de werknemer die mantelzorger is voor zijn ouders.’

Als er een schakel omvalt, dan merkt de hele samenleving dat. Dat is wat er nu gaat gebeuren als we blijven doen zoals we altijd deden, want dat lukt niet meer. Nu het personeelstekort steeds groter wordt en de vraag naar zorg enorm toeneemt, speelt de vraag ‘Hoe krijgen we het werk verricht’? steeds vaker.

In Living Lab Warmenhuizen gaan we op zoek naar antwoorden op dit vraagstuk en aan de slag met bedachte oplossingen. Daar moeten we heel Warmenhuizen bij betrekken. Goede zorg is immers niet alleen van zorgorganisaties en hun medewerkers, zorg is van ons allemaal en heeft effect op iedereen. Meer informatie over Living Lab in Warmenhuizen vindt u hier.

Dorpsbijeenkomst in samenwerking met de dorpsraad

Inmiddels zijn in meerdere dorpsbijeenkomsten veel ideeën opgehaald. Wilt u weten welke ideeën al naar voren zijn gekomen? Klik dan hier voor het hele verslag.

Op woensdag 9 november organiseren we een nieuwe bijeenkomst om hier opvolging aan te geven. Tijdens de bijeenkomst gaan we aan de slag met het maken van een routekaart. Welke ideeën gaan we oppakken? Wat vindt u belangrijk? Hoe? Wanneer? En wie moeten we erbij betrekken? Zien we u (terug) op  9 november van 19.45 – 21.45 uur in het Dorpshuis? Nodig gerust uw buren en kennissen uit Warmenhuizen uit om hierbij aan te sluiten. Iedereen is welkom! Want de zorg in Warmenhuizen is van ons allemaal!

Graag nodigen we u uit om hieraan deel te nemen. U kunt zich hier aanmelden voor de bijeenkomst of klik op onderstaande afbeelding.

We kijken er naar uit u daar te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Caroline Beentjes

Lid Raad van Bestuur

Woonzorggroep Samen

Back-to-top