14 oktober 2024

Bijeenkomst van de Koninklijke Vezet 7 november a.s. in het dorpshuis Warmenhuizen

Warmenhuizen, 2 oktober 2024

Koninklijke Vezet groeit en bouwt een nieuwe productielocatie in Warmenhuizen

Koninklijke Vezet begint deze week met de bouw van een nieuwe productielocatie in Warmenhuizen (Noord-Holland), tegenover de bestaande locatie. Door groeiende afzet van onze klanten Albert Heijn en Delhaize is het nodig om onze productiecapaciteit uit te breiden om ook in de toekomst te kunnen blijven voldoen aan de toenemende vraag naar lekkere en gezonde convenience groente- en fruitproducten.

De nieuwe locatie wordt 35.000 m2 groot en is bedoeld voor het produceren van kant-en-klare salades, verse maaltijden, verse pizza's en nieuwe convenienceproducten op basis van verse groente. De locatie voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en voedselhygiëne. ​​Vanaf eind 2026 is de nieuwe productielocatie operationeel.

Foto van de laatste koolteelt op het perceel waar de nieuwe productielocatie komt. Op de foto zijn te zien Anouk Wissink, algemeen directeur Koninklijke Vezet en Marcel Jacobs, chief executive officer van Kramer Food Family. Op de achtergrond is de huidige productielocatie van Koninklijke Vezet te zien.

———————————————————————————————————————————-

Over Koninklijke Vezet: Koninklijke Vezet is een familiebedrijf met meer dan honderd jaar ervaring en is in Nederland en België marktleider in gemaksgroente, gesneden fruit, maaltijdsalades en andere convenience producten. Koninklijke Vezet werkt al meer dan vijftig jaar nauw samen met Albert Heijn en Delhaize en is onderdeel van Kramer Food Family.

De directie van de Koninklijke Vezet wil de bewoners van Warmenhuizen graag informeren over de grote uitbreiding van de fabriek. In samenwerking met de Dorpsraad Warmenhuizen is er een presentatie hoe de uitbreiding van de fabriek tot stand gaat komen. Daartoe worden allen inwoners van Warmenhuizen uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Ook wordt u de mogelijkheid geboden om vragen te stellen. Aanvang 20.00 uur

Bijeenkomst van de Koninklijke Vezet 7 november a.s. in het dorpshuis Warmenhuizen
Back-to-top